Alliance A2 heeft kampioenschap voor het grijpen

Na een week ervoor op spectaculaire wijze een 3-3 gelijkspel uit het vuur te hebben gesleept bij mede titelkandidaat HFC moest een week later de jacht op de titel worden voortgezet op eigen terrein tegen DSS. Deze tegenstander was eerder dit seizoen met 5-3 te sterk geweest en dus hadden de groenzwarte leeuwen iets goed te maken. Dit werd allerminst onderschat.

Na de tegenstander in de 1e helft met een 2-0 voorsprong al moegestreden te hebben, liep de A2 de 2e helft uit naar 8-0 en was slechts Joost, die weer niet wist te scoren, niet helemaal content met de einduitslag. Aangezien concurrent HFC ook wist te winnen, moet het kampioenschap volgende week door minimaal gelijk te spelen, worden veiliggesteld uit bij VSV. Ook van deze tegenstander werd eerder dit jaar een 5-6 nederlaag geleden dus Alliance zal wederom aan de bak moeten. Hierbij roep ik dan ook iedereen die een groen zwart hart heeft te komen kijken en ons te komen steunen in deze kampioenswedstrijd.

De wedstrijd begint om 14:30 op het terrein van VSV.