Groen zwarte leeuwen A2 gelijk tegen KHFC A3.

Zondag 22 April was 'de' wedstrijd voor Alliiance22 A2.

KHFC A3 nummer 2 in de poule tegen de koploper Alliance22 A2 met 3 punten los maar met een slechter doelsaldo.
De spanning was groot en dit was te merken op het veld en bij de toeschouwers die aanwezig waren.
( Ten eerste willen de spelers en staf van de A2 alle toeschouwers bedanken die er bij deze belangrijke wedstrijd bij waren want van de +/- 100 toeschouwers waren er 90 van Alliance22 )
Zoals eerder gemeld was de spanning goed te voelen bij beide teams.
Alliance kwam in de eerste helft op achterstand maar dit was al snel goed gemaakt door een fantastische vrije trap van Jesper P die er daarna maar gelijk zijn 2de maakte. 1-2 voorsprong. 2de helft begon Alliance22 A2 niet sterk en hier maakte KHFC dankbaar gebruik van die snel achter elkaar 2 doelpunten maakte en op een 2-3 voorsprong kwam. Maar deze groen zwarte leeuwen bleven knokken en dit siert ze.
En ja hoor in de 7de minuut in blessuretijd kwam onze " Massa " Twan met zijn doelpunt 3-3.
De toeschouwers en spelers en staf gingen door het dolle heen en het was voor Alliance22 A2 een terechte gelijkspel want er waren beslissingen van de scheidsrechter bij die niet helemaal terecht waren maar laten we maar zeggen " de spanning was bij hem ook te zien "
Het was een wedstrijd om niet snel te vergeten, voor de spelers maar ook voor de coach en de trainer en de toeschouwers langs de zijlijn.
Met nog 2 wedstrijden te gaan en 3 punten los heeft de A2 alles in eigen hand.
As zondag om 14:00 moeten ze weer thuis tegen DSS A2 dus supporters meld jullie allen weer bij Alliance22 om ze bij te staan want als KHFC en Bloemendaal punten laten liggen kunnen ze nu wel kampioen worden.

Groen / zwarte leeuwen, de trainer en coach zijn trots op jullie.