E9 verslaat UNO E8

In een miezerig buitje liet de E9 een miezerige 1e helft zien. UNO was sterker en feller en dat het na 20 minuten slechts 0-1 voor de gasten stond was vooral aan de voortreffelijk keepende Anna te danken. Het spelbeeld veranderde toen Sterre in het veld kwam. Zij wordt met de week feller en sterker en zij leek de ploeg uit de apathie te trekken. Daar voegde ze nog een prima assist aan toe: ze kapte een tegenstander uit en stuurde Niels de diepte in: 1-1.

Begin tweede helft zagen we wat meer vuur en UNO werd matter. Een verdedigingsfout werd door Ole attent afgestraft: 1-2. Achterin hadden de teruggekeerde Kit en Finley de zaakjes (behalve bij de gelijkmaker) onder controle en als het nodig was stortte keeper Mika zich voor de tegenstander. Op het middenveld liepen Luca en Jill het vuur uit hun sloffen en Luca had maar liefst 3x pech met afstandsschoten. Maar de openbaring van de tweede helft was Maxime. Wellicht werd zijn eerste helft wat ontregeld door het feit dat zijn voetbalschoenen pas met het eerste fluitsignaal arriveerden. De tweede helft speelde hij fantastisch en onstuitbaar. Hij dribbelde en pingelde en gaf halverwege de 2e helft de bal aan Niels, die vanaf de zijlijn voorzette en de bal zweefde naar binnen (3-2). Die 4e kwam uit een penalty van Maxime, die terecht werd gegeven door de goed leidende scheidsrechter Cas. Het slotaccoord was voor Niels, die kort voor tijd zijn derde binnen schoot. Goede tweede helft en uiteindelijk wel verdiend, zij het geflatteerd, met 5-2 gewonnen.