31-3-2012

Brrrrrrrrrr .....dat is even anders .
Heel vroeg je bed uit en dan ook nog zeker 10 graden kouder dan vorige week. Eerst maar een flinke warming-up om spieren en hersens wakker te krijgen.
Helaas had dat bij Iris niet het gewenste effect. Gammel weer terug naar de kleedkamer en maar weer omgekleed.
Sportief dat je na een stevig ontbijt toch de wedstrijd met een dikke winterjas aan vanaf de zijlijn hebt aangemoedigd. Ook de trouwe supporters waren (ondanks
de wind/regen) weer aanwezig !!!

Alle meiden staan opgesteld ,grensrechters en scheids (Ton de Bok) staan in de startblokken! De wedstrijd mag beginnen.........iedereen is meteen wakker! Na een paar minuten komt Verena in actie, haalt uit en schiet via de tegenstander de 1-0 binnen. En nu niet achterover leunen maar doorzetten..............Juliette vervangt Nena even om een blaar te laten behandelen door Milou. (Juliette wat kan jij goed schakelen en even in no time de rol van voorstopper goed invullen.) Isabelle loopt het doelgebied in bij het nemen van een corner door Nena. Isabelle speelt over naar Ilse en de bal wordt helaas onderschept door de keeper (Isabelle :schiet zelf maar eens op doel als je een kans hebt). Er komen een aantal mooie acties maar deze stranden in de 16 meter. Het is er zo vol met mede en tegenstanders dat je elkaar flink in de weg loopt. Dat moet anders. Ilse (spits) gaat niet voor eigen gewin maar voor het team belang en dat is: het maakt niet uit wie er scoort als wij maar scoren!!! Ze geeft een mooie voorzet op Verena en yes 2-0 .Ondergetekende begint al iets rustiger adem te halen. Maar we zijn er nog niet, het is pas de eerste helft. Herpakt Waterloo zich in de rust of.......

Met de rust even naar de warme kleedkamer. Na wat limonade en wat tips snel het veld weer op.

Jara start met een goede actie helemaal over de rechterkant langs de zijlijn en schoot van flinke afstand in de linker hoek.3-0 !!!! Mooi doelpunt Jara!! Er wordt door
iedereen hardt op het veld gewerkt. Juliette onderschept veel ballen van de tegenstander en Jippe loopt goed door naar de achterlijn. Nena ontfutseld keer op keer de bal van Waterloo en haalt op grote afstand uit en 4-0 .Emma creëert nog een paar mooie kansen. Ilse maakt een solo actie en schiet de 5-0 erin. Vivian kreeg per ongeluk een schoen hard op haar knie. Gelukkig viel het mee en kon ze weer verder voetballen. Jippe paast op Ilse en Ilse gaat recht op het doel af. Boem........6-0.
Waterloo is aan de bal, loopt door het middenveld heen .....Jessie verstapt zich en de tegenstander breekt door......Marit komt uit haar doel....Waterloo schiet de bal voor het doel langs en.....daar was onze redding:Camille haalt koelbloedig de bal van de lijn! Goed verdedigt Camille !!!!!!!Was er bijna nog een doelpunt tegen. Nog een paar creaties die strandde en Ton floot af. Afgelopen, de wedstrijd zit erop. Meiden goed gespeeld !!! Complimenten !!!

Een trotse coach die met spanning uitkijkt naar de volgende wedstrijd.