Geel-Wit - Alliance MC1

Met heel mooi weer en een lekker zonnetje op pad naar Geel-Wit. Bijna iedereen op de fiets. Even gezellig alles doorgenomen in de kleedkamer en op naar het veld……
Na een strakke warming-up klaar om te beginnen………maar geen scheidsrechter en grensrechter te bekennen. Na 10 min. Heeft een vader van Geel-Wit de fluit gehaald en was bij deze de scheids(nogmaals bedankt)

De trouwe supporters waren ook aanwezig net als een aantal trainingsleden en vriendinnen die kwamen kijken (dit wordt heel erg gewaardeerd!!!!!!!!)

Eerste helft: Na een voorzet van Vivian schiet Ilse al binnen 10 minuten de 0-1 er in. De meiden dachten als het 1x lukt misschien ook een 2e x en ja hoor nog een mooie voorzet van Vivian en Ilse knalt de 0-2 erin. De meiden van geel- wit kwamen niet door ons sterke middenveld en verdediging heen. De achterlinie stond weer goed haar mannetje en Marit, je kreeg wel wat ballen maar echt druk had je het niet. De communicatie en het vertrouwen groeit tussen jou en de verdediging. Vervolgens een paar gestrande acties. Dankzij het goed opbouwende spel van het hele team kreeg Ilse meer ruimte voor het goal. Ook de derde kwam van haar voet. Emma maakte met een mooi schot op doel bij na de 4-0. De bal ging helaas over (ga zo door Emma straks zitten ze er wel in!) Jippe had ook een aantal mooie acties .Eerst een aantal spelers passeren en dan nog een mooie voorzet voor het doel langs, heel jammer dat er niemand haar voet tegen kon zetten om het 4e doelpunt erin te leggen.

In de rust veel water drinken, iedereen had het flink warm. Alleen even de wissels doorgenomen en weer het veld op.

2e helft: Even flink wat wisselen en schuiven .Tja dat krijg je met zo’n groot team en iedereen was er weer vandaag. Jara ging wat meer naar voren en Vivian wisselde met Jessie. Na een mooie diepe pass weer een doelpunt van onze spits 0-4 . Een mooie actie van Jara en doelpunt! 0-5. Wat een knal. Nena nog een keer van afstand snoeihard op de lat. Na een echte handsbal van geel- wit een penalty. Even twijfel over wie hem neemt. Vivian legt de bal op de stip en……helaas de keeper heeft hem. Volgende keer beter Vivian. Even balen maar het kan iedereen gebeuren! Nog een mooie actie van Julliette en Jippe .En dan als afsluiting een paar minuten voor het eindsignaal, geschoten vanaf +/-20m. nog het mooie doelpunt van Nena !Als het goed is kun je het doelpunt van Nena op de Alliance site bekijken . Al met al vandaag erg leuk om te zien dat jullie steeds meer gaan overspelen en combinaties maken. Het maakt tenslotte nooit uit wie er scoort als er maar door ons wordt gescoord!

Jullie groeien als team en dat is echt een compliment voor jullie allemaal!!