E9 weergaloos

De E9 ging op bezoek bij Olympia Haarlem. We speelden tegen de E7 van Olympia.
We speelden nog zonder de geblesseerde Kit, toch een gemis achterin. Na een goede eerste 10 minuten, uitblinker Maxime prikte zijn corner op het hoofd van Niels wat de 0-1
Betekende. Daarna volgden nog een paar kleine kansjes, maar ja zoals wel vaker
Nam de tegenstander het heft in handen, het was aan keepster Anna te danken
Dat het 0-1 bleef, maar ja 2 bekeken schoten van Olympia betekende gelijk 2-1.

Achterin zat het niet lekker, nog voor de rust werd het (hij wordt door de ouders de Messi van de E9 Genoemd) Maxime met een bekeken schot, niet hard, maar zuiver over de keeper heen 2-2, Dat was tevens de ruststand. Met een kort praatje van de coach in de rust, dat het Verdedigend beter moest, gingen we met volle moed aan de tweede helft beginnen. Met Mika op goal (hij kreeg weinig te doen in de tweede helft, behalve een paar verre Uitschoten), gingen we voor de volle winst, met Jill en Sterre op het middenveld en Luca En met name Finley achterin, die stond echt als een Engelse verdediger te spelen, klasse.
Al gauw werd het door een bekeken afstandschot van Niels, via een tegenstander, de 2-3 Betekende. De aanvallers Niels en Ole namen hun team op sleeptouw. Achterin werd er De tweede helft geen kans meer weggegeven. Het was weer Niels, die door de verdediging Van Olympa brak, hij ging alleen op de keeper af en wat de 2-4 betekende en met zijn vierde, Wat tevens een hattrick was maakte weer Niels de 2-5. Kort voor tijd kreeg Niels van de coach Een applauswissel.
We doen nog mee voor de titel, volgende week spelen we de volgende topper, bij winst is de Mogelijkheid dat we aan kop komen te staan. Dus jongen en meiden zet hem op.