E9: Kampioen in het missen van kansen

In de ochtend vertrokken we richting Hoofddorp om tegen SV Overbos te spelen. De scheidsrechter kwam zich netjes voorstellen en vertelde de coach dat we over 2 minuten zouden aftrappen. Klokslag 11.15 uur trapten we af. Na 2 overwinningen en vorige week een verliespartij, waren verplicht om een goed resultaat neer te zetten, want we stonden in puntenaantal gelijk met Overbos. Maar ja zoals bijna gewoonlijk kwamen we snel achter, het stond al gauw 2-0, we speelden de eerste helft niet best, we hadden aan keeper Mika te danken dat het maar 2-0 bleef, Finley en Luca deden het goed in de verdediging, onze vaste verdediger Kit is helaas geblesseerd. Ondanks dat we de mindere waren blies de scheidsrechter ook nog eens 5 minuten te vroeg af. Robin de coach sprak de scheidsrechter daarop aan en die verzekerde ons dat we de 2e helft 5 minuten langer zouden spelen.
Na een 10 minuten durende rust kwamen we goed uit de startblokken, we kregen Kansen om de aansluitingstreffer te maken maar die bleef uit, nu met Maxime op goal werd het 3-0, toen kregen Sterre, Ole en Niels een aantal kansen maar de bal wilde er niet in, toen werd het tegen de verhouding in 4-0 en 5-0. Onder aanvoering van Anna (onze dribbelkoningin) gingen we toch op zoek naar een doelpunt en eindelijk na heeeel veel kansen scoorde Jill de 5-1, we waren zoals de hele tweede helft het betere team, na nog een aantal kansen werd het 5-2, door Mika die de bal met buitenkant voet (a la Cruyff) in de benedenhoek prikte. Een seconde later floot de scheidsrechter af. En wat de scheidrechter beloofde, van 5 minuten langer doorspelen kwam dus niets terecht (floot weer te vroeg af) al met al kunnen we zeggen een slechte eerste helft en een redelijk goede tweede helft, op naar volgende week!!