D1, Spectaculaire uitwedstrijd bij IVV:

Heerlijk voetbalweer, een sterke tegenpartij en een goede scheidsrechter: dat beloofde veel. Met Youri deze keer op mid-mid en met de vakantiegangers weer terug, vloog de D1 uit de startblokken. De 0-1 door Robbie was terecht, er werd lekker getikt, en het wachten was op de 0-2. Halverwege de eerste helft dutte Alliance echter in. Er werd door Tim aan de verkeerde kant gedekt, door Lucas slordig weggewerkt, door Bas geen rugdekking gegeven en Thomas kwam snelheid tekort……en Joel kan het niet alleen bolwerken. In 6 minuten stond het 3-1. Toch was er, gezien het verzorgde spel, geen reden tot wanhoop. Youri zette Wesley op rechts aan het werk en die had – zoals zovaak dit seizoen – een gericht schot in huis. In de 2ehelft bleven de kansen komen, maar met name de normaal gesproken zo ‘coole’ Patryk kreeg de bal niet tussen de palen. Uit een corner maakte Jesse met een kopbal de gelijkmaker en even later kwam de mooiste van de acht goals. Een goede opbouw bracht de bal bij Tim, die zette voor op Jesse, die de bal in de loop van Youri kaatste, die snoeihard binnen schoot. Gezien het spelbeeld leek de buit binnen, maar toen verkeek Steven zich op zijn tegenstander bij een inworp, die tegenstander pegelde hoog voor, de bal leek over te gaan, maar schampte de paal en er stond helaas maar 1 jongen op te letten en die was van IVV. Jammer, goed spel, veel kansen gecreeërd en voor het publiek een geweldige pot, maar er had meer in gezeten.