E9 onstuitbaar tegen overbos

Mooi getimed tussen de buien door startte de E9 als een train de grand vitesse. De mannen voorin (Niels en Ole) waren niet te houden en al na 5 minuten werd duidelijk dat vandaag een telraam nodig zou zijn. Er lagen er namelijk al snel twee in. Beiden fraai voorbereid door Niels en koel afgemaakt door Ole. Opvallend waren de goede combinaties en de verzorgde opbouw. Op het middenveld speelde Jill een goede wedstrijd. Het zelfvertrouwen door haar fraaie gelijkmaker(en eerste goal ooit in een officiële wedstrijd) vorige week spatte van haar af. Ineens nam ze de tijd om te kijken waar de bal heen kon. Ook Sterre werd steeds zekerder. Als ze op het veld net zo brutaal wordt als op woensdag tegen haar trainer wacht haar een grootse toekomst. Het gemis van Kit werd achterin opgevangen door Luca weer eens te laten verdedigen. Samen met Finley hield zij het de 1e helft bijna droog. Overbos had echter een heel handige aanvaller, die mooi scoorde (onhoudbaar voor Maxime). Even later werd zelfs hun tweede gescoord. Anna was hoogst verontwaardigd dat zij pas het veld in mocht na Ole's hattrick. Getergd trok zij ten aanval, hetgeen twee doelpunten opleverde. En net voor rust knalde ook Niels dan eindelijk raak. Hij had veel goals voorbereid, maar had zelf 20 minuten lang pech bij zijn schoten.
Na rust liep was het een tijdlang rommelig, maar er viel af en toe zeker te genieten van de werklust van Mika of het fijne voetenwerk van Maxime, die prachtig de 8-2 of 9-2 voorbereidde. En volgende week de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie, tegen Zwanenburg waar we vorige keer zo ongelukkig verloren.