F3 heeft het zwaar: 6-0 bij UNO

Kwam het door de absentie van onze geweldige keeper Mika, of speelde het na twee minuten geblesseerd uitvallen van onze bikkel Luca een rol? Het zal allebei niet geholpen hebben. De keepers Anna en Ole deden het overigens wel heel goed.
Werd de F3 weggespeeld? Nee, absoluut niet. Het oude euvel van de F3 kwam in Hoofddorp echter weer scherp aan het licht. De 1e helft sloten we met een 1-0 achterstand af, maar qua kansen had het minimaal gelijk moeten staan.

Rif kopte vallend net naast, Gijs verschafte zich zelf een mooie kans, Anna dartelde en Maxime en Jill deden dappere scoringspogingen, maar het lukte steeds net niet. Er werd dus helemaal niet slecht gespeeld. Zeker niet door Kit, die weer goed was en Sterre, die de beste wedstrijd van haar leven speelde. Maar helaas, de UNO-mannen schoten scherper. Kort na rust kon Anna een schot niet keren (2-0) en daarna zagen we een langzame, maar gestage neergang. En UNO kreeg steeds meer vertrouwen en alles lukte en – nou ja – volgende week beter, zullen we maar zeggen!