Overbos-C2... en zondag de Bekerkraker

Hoewel veel van de spelers al met hun hoofd bij de bekerkraker van morgenochtend waren, heeft C2 toch een punt weggesleept in de zware uitwedstrijd tegen Overbos.

Het werd na veel spanning 2-2, al had Alliance zeker twee maar misschien wel drie strafschoppen verdiend. Alliance begon goed, al schoot Overbos al na twee minuten boven Coen's handen op de lat.

Twee minuten later was het 0-1. Een van de kenmerkende Suwit acties met een mooie rush werd bekwaam afgerond. 0-1. Tien minuten later werd het gelijk, de hele achterhoede faalde:1-1. Het spel ging leuk heen en weer en de thuisclub werd sterker en sterker, Ook omdat de groenzwarten elkaar niet goed coachten. Een mooi schot van Mischa miste nog maar net doel maar de rust kwam met 1-1.

In de tweede helft speelde Alliance beter en kwamen er ook kansen. Over de inzet hoefde niet geklaagd te worden. Een leuke wedstrijd ontspon zich.

Een schitterend genomen vrije trap van Boyd werd door Justin keihard ingeschoten, maar de bal ketste van de kruising terug in het veld.
En zoals zo vaak viel de goal aan de andere kant. Met iedereen, ook de backs, in de aanval werd een counter in een goal omgezet. 2-1.

Tommy leek op weg naar de gelijkmaker maar werd neergeschoffeld, volgens iedereen binnen de zestien. Niet voor de scheidsrechter want hij legde de bal op de zestien meter lijn, en vergat de rode kaart. Drie minuten voor tijd leek de verdiende strafschop dan toch te komen. Alle spelers en al het publiek zagen de handsbal van Overbos' laatste man, maar helaas de scheids niet. In de laatste minuut kwam toch de verdiende gelijmaker. Een mooi door Rico genomen corner werd door Mischa prachtig ingekopt. 2-2.

Eerlijkheid duurde weer eens het langst. Gelukkig maar.

En nu morgen de kraker tegen het roemruchte DWS.