E3 - Onze Gezellen E2 7-2

De succesvolle traditie van een peptalk door de technische staf en een snel tegendoelpunt werd voor de 3e keer op rij voortgezet. Deze keer ontstond de 0-1 door erg passief verdedigen bij een corner. Voor en na het doelpunt had de E3 overigens wel het beste van het spel. Dat resulteerde al snel in een werkelijk beeldschone gelijkmaker: aanvoerder Jesse speelde hard in op Youri, die kaatste subtiel in de loop van Teun, die de turbo aanzette en vlak voor het doel op Ties speelde die beheerst scoorde. Even later stuurde Jesse Youri prachtig in de diepte en snoeihard werd het 2-1. Daarna was het wachten op de vele doelpunten die nog zouden volgen, want OG werd minuten lang weggetikt. Youri en Robbie waren echter even een paar minuutjes de richting kwijt en net voor rust werd aarzelend ingrijpen achterin afgestraft: 2-2. In de rust bleek Jurgen niet meer verder te kunnen vanwege pijn in zijn lies. Hij kwam een paar keer dapper en goed uit, maar hij kon niet meer uitschieten.
Na rust begon OG weer fel en werd de E3 terug gedrongen, zonder dat er overigens veel kansen ontstonden. Invaller-keeper Marijn werd steeds beter afgeschermd door Koen en de onpasseerbare Thomas. De opbouw vanuit Teun (die helaas naar Haarlem gaat, snif) ging erg soepel lopen. En toen kwam de Youri-Robbie-carroussel weer op gang. Eerst tikje Robbie in na een demarrage van Youri; toen stuurde Robbie Youri weg en tenslotte bereikte de vandaag weer onstuitbare Youri Robbie nog een keer vrij voor het goal en was het 5-2. Voor de OG-coaches waren de druiven zuur en die begonnen de scheidsrechter uit te foeteren. Erg mooi voorbeeld voor hun spelers, die inderdaad het signaal begrepen en nog harder gingen spelen. Triest!! Het hielp echter niks, want alras schoot Jesse van grote afstand de 6-2 binnen en de laatste goal was voor de met de wedstrijd beter op dreef komende Ties.