JO13-3: 1-8 tegen buurman DSS

Op deze zaterdag in alle vroegte reisde de JO13-3 af naar DSS. DSS JO13-6 was de tegenstander. Eerder dit seizoen verloren van dit team maar in een oefenwedstrijd wonnen we met 0-7.

Tijdens de bespreking hebben we de boys voorgehouden dat we agressief, fel, maar wel met positieve instelling DSS proberen te verslaan. We hadden de jongens voorgehouden dat we zeker 7 doelpunten wilden zien. Het was lekker voetbalweer, de eerste helft voerde de boys onze tactiek goed op, er werd prima op de bal gejaagd vanaf minuut n1 en dat resulteerde in de 5e minuut al in de 0-1 door Koen. Er werd door iedereen goed gespeeld, we hadden een bank met opnieuw  6 wisselspelers, opnieuw een compleet team. Na de 0-1 duurde het toch ff voordat de 0-2 viel, die kwam er 10 minuten voor de rust door Mels, ook de 3e treffer werd door Mels nog voor het rustsignaal gescoord. 0-3 was de ruststand, ondanks dat we veel sterker waren dan DSS. De 2e helft gaf hetzelfde aanzien, onze boys waren sterker, er werd net als in de 1ste helft lekker fanatiek gespeeld, zoals we het willen zien. Kort na rust kregen we een penalty die door Fitz in eerste instantie werd gemist, maar in de rebound scoorde 0-4. Daarna ging het ff wat minder, DSS scoorde uit een eigen doelpunt. Daarna gaven we weer gas en werd het uiteindelijk 1-8, door doelpunten van Mels, Olivier, Jack (zijn 1ste doelpunt van het seizoen) en een seconde voor tijd Tidiane die de 1-8 liet noteren. Uitstekend gespeeld boys, een verdiende overwinning. a.s. Maandag 8 april staat de volgende wedstrijd alweer te wachten en wel uit bij Kon. HFC, volgende week zaterdag een thuiswedstrijd tegen FC VVC.