Alliance Toernooi Mini’s 2023

Zondag 11 juni was het zo ver. Na weken van onuitputtelijke voorbereiding konden de mini’s van 2016 hun seizoen afsluiten met een minitoernooi dat ‘nog nooit in zulke grote getale bij Alliance is geweest’ (wist de voorzitter te beamen). Maar liefst 20 teams van acht clubs trotseerden de hitte en speelden samen de sterren van de hemel in 4 verschillende poules. Voor nog meer voetbalvermaak zorgden de voetbalactiviteiten die de spelers tussen de wedstrijdjes door konden doen: zoals latje trap, voetbalbowling en m.b.v. een snelheidsmeter het hardste schot lossen. De waterbakken met sponzen langs de velden, de tuinslang, waterijsjes en ook de douches in de kleedkamer zorgden voor de broodnodige verkoeling.


Het doel om met dit toernooi zoveel mogelijk mini’s van Alliance hun eerste ‘wedstrijdervaring’ op te laten doen is dubbel en dwars bereikt: Alliance was met 6 teams hofleverancier. Het waren Alliance 3, de 2 teams van Zwanenburg en DSS 2 die uiteindelijk als winnaar uit de bus kwamen. Bloemendaal 1 was het meest trefzeker met de voetbalactiviteiten en won daarmee de Beste Schot Trofee.
 

Dank aan iedereen die deze dag tot een succes gemaakt heeft! Onze gasten van SV Zandvoort, DSS, Hoofddorp, Zwanenburg, HYS, Geel-Wit en Bloemendaal, papa’s en mama’s (wel of niet als crew-lid, spelbegeleider, scheids of coach), broertjes als keeper bij de penalty’s, alle familieleden als de beste supporters en bovenal de kids die mee hebben gedaan. En daarnaast maakten sponsoren deze dag extra mooi: Brouwerskolkje verzorgde het fruit voor alle 160 kinderen. Ook werden nieuwe hesjes in gebruik genomen, mogelijk gemaakt door Corendon. Sportfever stelde voor alle kids een bidon ter beschikking - en gescoord kon er worden op het schietgatendoek. Dankzij Raceplanet kregen alle spelertjes een prachtige medaille die uiteraard vol trots mee naar huis en school ging. Iedereen voldaan. 

 

Alliance Toernooi Minis 2023 1

Alliance Toernooi Minis 2023 1

Alliance Toernooi Minis 2023 1

Alliance Toernooi Minis 2023 1