MO13-2 op groot veld

Afgelopen zaterdag heeft de nieuwe MO13-2 een oefenwedstrijd gespeeld bij DSS tegen MO13-1. De meiden van DSS hebben we al dit seizoen 5x ontmoet. Dat waren bij de MO11 altijd gelijkwaardige wedstrijden waar wij toch iedere keer met klein verschil verloren. Nu op het grote veld, we hadden te maken met 3 afzeggingen, daarbij kwam nog dat keepster Sara alleen de 1ste helft kon spelen, daarom had ik Ronja opgeroepen uit de MO11 om mee te doen, 1ste helft als veldspeelster en 2e helft als keepster. Dat je wint is leuk, maar het ging meer om kennismaken met elkaar, zo net voor de vakantie, want begin van het nieuwe schooljaar staan gelijk al bekerwedstrijden op het programma. Dus het werd een nuttige wedstrijd  gespeeld in 4x een kwartier zodat we de meiden nog wat konden bijbrengen. En het ging ook om een 5 tal meiden die nog nooit op een groot veld hebben gespeeld, ik moet zeggen dat ging ze prima af, alhoewel de tegenstander in vergelijking op een pupillenveld was er nauwelijks, de keepsters van de MO13-2 kregen weinig te doen. De doelpunten werden gemaakt door Lima (2x), zij miste ook nog een strafschop)  en  Lana.

Nu gaan we eerst van een welverdiende vakantie genieten!!!!  Namens de MO13-2  wensen we iedereen een fijne zomervakantie toe!!!