MO11 winnen inhaalwedstrijd bij HBC

Voor de MO11 stond er afgelopen woensdagavond hun één na laatste wedstrijd in de competitie op het programma met als inzet een mooie 3e plaats en daarna volgen nog een paar toernooien. Na de vakantieperiode moesten de meiden er weer inkomen. HBC MO11-1, die we thuis nog redelijk makkelijk verslagen hebben, was de 1ste helft de wat betere ploeg, we hadden de begin minuten toch even moeilijk maar veel leverde het HBC niet op. Ook deze avond traden we aan met 10 meiden. Het werd een kat en muis spelletje, we werden ver teruggedrongen, maar Mara en Lara stonden ook nu weer goed te verdedigen, met op het middenveld Luna en Donna, hadden het even in het begin moeilijk tegen de lopers van HBC (lees: lange meiden). Voorin Milla en Julie, ook zij werden teruggedrongen, keepster Ronja kreeg een paar rolletjes, ondanks dat HBC sterker was hielden we ons hoofd bij de les. Na een kleine 10 minuten kwamen Dewi, Keet en Emmy het veld in. Na een kwartier spelen dachten we aan een penalty maar de scheidsrechter gaf een vrije trap vanwege hands. Milla schoot de bal hard in de touwen waardoor we met een 0-1 stand aan de limonade gingen. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld, HBC sterker, onze meiden op de counter, ondanks dat HBC veel sterker was hebben we deze wedstrijd weinig kansen weggegeven. De 0-1 werd ook de eindstand, altijd goed als je als team de 0 weet te houden.
Opnieuw een prima teamprestatie van de MO11, de 3e plaats kan ons in feite niet meer ontgaan….

Aankomende zaterdag speelt de MO11 weer een uitwedstrijd om 8.45 uur in en tegen Hoofddorp!!