O14-2 redt het weer niet tegen DIOS

Twee weken geleden speelde de O14-2 de uitwedstrijd tegen DIOS O14-3. Afgelopen zaterdag stond de return op het programma, dus we hadden nog wat goed te maken. De wedstrijd was net begonnen of de O14-2 kwam al snel onder druk te staan. Het werd al gauw 0-1 voor DIOS omdat door wat gepruts in het strafschopgebied de bal niet goed weggewerkt werd, en we nog niet eens over de middenlijn waren geweest. We hadden ons een heel ander begin voorgesteld. Na de 0-1 herpakte de O14-2 zich er werd redelijk goed combinatiespel geleverd met wat kansen voornamelijk afstandschoten, maar de 2 meter lange keeper had er geen moeite mee. Na een kwartier spelen kwam toch de gelijkmaker via de voet van Brody. Niet veel later mocht Thomas Lei aanleggen voor een penalty, heel beheerst werd de bal in het hoekje gelegd.
Voor de O14-2 is DIOS een moeilijk te bespelen tegenstander want ook nu konden we de 2-1 niet vasthouden, want via 2-2, viel niet veel later ook nog eens de 2-3, daarmee gingen we de rust in. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld, een gelijkopgaande wedstrijd, maar waar DIOS voorin gokte op de snelheid van hun spits die uiteindelijk ook de 2-4 binnenlegde. De O14-2 gaf zich niet gewonnen en vocht zich weer in de wedstrijd, met nog 10 minuten te spelen was het wederom Thomas Lei die de 3-4 scoorde. In 10 minuten tijd kon er nog veel gebeuren maar het wachten was dat de bal een keer goed valt, maar 10 seconden voor tijd mocht de O14-2 nog een corner nemen, dus alles en iedereen naar voren, helaas het mocht niet meer baten, jammer in 2 weken tijd werd er weer verloren van DIOS.
Over twee weken staat midweeks de laatste wedstrijd in deze voorjaarscompetitie op het programma. Daarna volgt op 20 mei het KiKa Alliance Jeugdtoernooi en het weekend van 27 mei een 2-daags internationaal toernooi bij FC Lisse.