O14-2 verliest strijd om de 2e plaats

Afgelopen zaterdag stond er voor de O14-2 de wedstrijd in Nieuw Vennep op het programma tegen DIOS O14-3 met als inzet wie pakt de 2e plaats. Deze wedstrijd zou eigenlijk 6 mei worden gespeeld ware niet dat DIOS gevraagd heeft of deze wedstrijd niet gespeeld kan worden op 8 april ivm te weinig spelers van DIOS op 6 mei, het was mogelijk want beide teams waren eigenlijk vrij op 8 april. Er werd gespeeld op een slecht grasveld van DIOS. Met 14 spelers reisden we af naar Nieuw Vennep. De wedstrijd was net 2 minuten oud of Steven kopte de bal uit een corner van Tom hoog in de touwen langs de bijna 2 meter lange keeper van DIOS.
Een goed begin van de O14-2, er moest gewonnen worden ook omdat DIOS nog een wedstrijd tegoed heeft. Deze voorsprong heeft een kwartier geduurd of DIOS scoorde onverwachts de gelijkmaker 1-1. Persoonlijk had ik DIOS sterker verwacht maar onze O14-2 was deze gehele eerste helft de betere ploeg, er werden opnieuw veel kansen gemist, maar toch scoorde Brody een “lucky” goal wat als een hoge voorzet was bedoeld, verdween hoog over de keeper in de hoek van de goal. Met een 1-2 voorsprong gingen we de rust in. De tweede helft leek wel of er iets geknapt was, DIOS ging op jacht naar de gelijkmaker, was sterker, binnen de kortste keren liep DIOS uit van 1-2 naar een 5-2, daartussen stopte Joshua nog een strafschop. Na de 5-2 gingen we eindelijk weer voetballen met de nodige kansen. Tom scoorde nog wel de 5-3, ook daarna nog kansen, uiteindelijk zou het bij de 5-3 blijven.
Volgende week is de O14-2 vrij waarna die week erna de thuiswedstrijd plaatsvindt tegen DIOS.