O14-2 Monsterscore bij Geel Wit

Het begin van de voorjaarsvakantie stonden deze 2 teams ook al tegenover elkaar, toen werd het 11-0 voor de groen/zwarten. Dit keer werd er afgetrapt rond het middag uur op het kunstgras van Geel Wit. Veel wissels, iedereen was aanwezig. Omdat Geel Wit geen scheidsrechter had en onze eigen scheidsrechter Martijn in de middag een KNVB wedstrijd moest fluiten en zijn kleding al aan had, nam Martijn de leiding deze wedstrijd over, de 2e keer dit seizoen, eerder bij Hoofddorp dat toen ook geen scheidsrechter had. We hadden echt een professioneel koppel, Martijn in KNVB scheidsrechters outfit en assistent scheidsrechter (grensrechter) Mika die ook hetzelfde tenue aan had, omdat hij eerder die dag een wedstrijd bij Alliance gefloten had.
De 1ste helft begon de O14-2 wat moeizaam, Geel Wit zat er vel op, we kregen weinig ruimte om te voetballen, je kon wel zien dat Geel Wit de mindere was in deze wedstrijd. Na 2 minuten lag de bal wel in het netje bij Geel Wit, waar we niets voor hoeften te doen want door een verkeerde terugspeelbal richting de keeper van Geel Wit rolde de bal in het netje 0-1. Deze stand bleef heel lang op het scorebord staan. Tien minuten voor het verstrijken van de eerste helft werd het gelukkig 0-2 door Tom, waarna niet veel later Brody uit een corner van Yannick de 0-3 voor zijn rekening nam. We gingen met een 0-3 stand rusten. Er moesten meer doelpunten vallen anders, de jongens volgde mijn advies op om het doelgemiddelde op te vijzelen. Nadat al heel gauw in de 2e helft de 0-4 (Yannick) en 0-5 (Tom) viel werd de 2e helft een peuleschil. Na 70 minuten stond er een 0-13 eindstand op het scorebord. De overige doelpunten werden gemaakt door: Koen, Tom (2x), Brody (2x), Steven, Tomas en Hugo.
Omdat op 6 mei DIOS niet genoeg spelers heeft, spelen we volgende week al de uitwedstrijd bij DIOS. De inzet is de 2e plaats!!