MO11 vierde overwinning op rij

Het team van de MO11 reisde in korte tijd voor de 2e keer af naar DSS. Dit keer was DSS MO11-2 de tegenstander. De eerste wedstrijd tussen beide teams ging gelijkwaardig op met een nipte overwinning van onze meiden.
Kijken wat het dit keer zou worden, wederom werd er laat in de middag afgetrapt tussen deze twee rivalen. We hadden dit keer 1 afzegging. Afgelopen week hebben we wat anders getraind, bijvoorbeeld vinger op de bal en dan rondje draaien en dan om de pionnen lopen, je begrijpt al van een rechte lijn lopen was geen sprake, maar ook balletje hooghouden dat was toch een beetje moeilijk maar voor velen ging het van 1 naar 2 naar 3, ze vonden het allemaal leuk. Zoals vertrouwd stond Ronja onder de lat, we speelde met onze vertrouwde opstelling, Keet, Mara en Helena achterin, middenveld Luna en Donna en voorin Lara en Milla, wissels Dewi en Julie.
In het begin van de wedstrijd was het wat rommelig, het liep niet zo als de voorgaande weken, maar toch na 10 minuten spelen kregen de meiden een corner te nemen, ik bracht Dewi in het veld want we hadden een tactiek afgesproken, eigenlijk mislukte dat maar door Lara genomen corner rolde zachtjes op de keepster af, tikte de bal zelf in het doel. We noemen het maar Lucky MO11 dit keer maar dat hoort er ook bij. We kregen de 1ste helft wat kleine kansjes daar bleef het ook bij, DSS kon hier weinig tegenover zetten, maar het was toch opletten voor de verdedigsters. Dus 0-1 was de ruststand. In de rust nog opgehamerd dat er gauw de stand verdubbeld moest worden willen we in veilige haven zitten. Enfin, de tweede helft gaf hetzelfde beeld, de MO11 waren sterker maar weinig kansen. Misschien dat de frisse wind op het open veld parten speelde. Na een kwartier was het een doelpunt uit het boekje prima samenspel tussen Milla en Julie, waarna laatstgenoemde de bal over de kleine keepster van DSS schoot. Vijf minuten later scoorde DSS de aansluitingstreffer. Gelukkig voor de MO11 bleef het hierbij, toch best wel een zwaarbevochten overwinning in deze stadsderby. Zodoende sleepte de MO11 hun 4e overwinning op rij uit het vuur.
Volgende week wacht de MO11 de topper tegen SVIJ, SVIJ blijft maar winnen maar staat er beter voor!!
DUS KOM ALLEN DE MO11 AANMOEDIGEN, vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s………