015-2 wint zijn eerste poule wedstrijd

Op een beetje druilerige dag moesten we thuis aantreden tegen het team van ARGON uit Mijdrecht.De eerste keer hadden we verloren van ze dus er moest een goede strategie bedacht worden. |Tijdens de wedstrijd bespreking hadden we gekozen voor een 1-4-4-2 systeem omdat dit het team het beste ligt. Na een warming up en een positie spel konden we beginnen aan de wedstrijd. Al snel was duidelijk dat we vandaag wel eens punten konden pakken. De beste kansen waren voor ons en dit resulteerde dan ook in de 1 nul voorsprong
Echter vlak voor rust wisten zij ook te scoren ,er kwam een hoge bal voor onze keeper die normaal gesproken geen moeite heeft met dit soort ballen, maar helaas struikelde hij op het slechte gras veld en werd het 1-1. Na rust waren de kansen over en weer, na een groot gedeelte te hebben gespeeld, kregen wij balbezit op de helft van de tegenstander. Onze nieuwe spits Niels gaf een steekpass aan Mees en deze wist op zijn beurt de bal op fraaie wijze af te ronden 2-1. Op het eind kreeg argon nog wel een grote kans en scoorde hieruit, alleen de scheidsrechter keurde het doelpunt af vanwege hinderlijk buitenspel.
de 3 punten waren binnen en zeker verdient. Het team heeft veel tegenslag gehad,te zware poule indeling, foutjes bij de KNVB, veel pech in de wedstrijden en als laatste nog een zware blessure, dus laten we hopen dat na al deze tegenslag we nu eindelijk de wind mee hebben
volgende week weer thuis wedstrijd, deze keer op een beter veld ( kunstgras ) tegen j.w.graafsmeer.