JO 15-3G ten onder thuis tegen UNO

Het was weer ouderwets spannend met onze meiden! De opening was veelbelovend met een geweldige dieptepass van de uitstekend spelende Luca op de snelle Amber. Die was haar rechtsback te slim af, kans Uzza en net over. Daarna ging de 1e helft langdurig vrijwel gelijk op, maar ondanks het geweldige verweer van Anna op de “10” werden we langzaam teruggedrukt. Zoals gebruikelijk hielden Lune en Esther het centrum goed dicht en ook Jessica en Pien waren sterk op de rechtsback-positie. Keeper Isabelle, al maanden geplaagd door blessures, had echter niet haar beste 1e helft (wel een heel sterke tweede helft: knap hersteld!!!) en onze middenvelders liepen meestal hijgend achter de snelle UNO-mannen aan. Alleen Hannelore kon het een beetje bijbenen. Bij de rust stonden we derhalve onnodig met 0-2 achter.
In de tweede helft ging het beter. Naarmate de wedstrijd vorderde werd er beter gecombineerd, meer rust aan de bal getoond en met Eef als laatste vrouw kwamen we meer in de wedstrijd. De 1-2 viel wat gelukkig: een snoeiharde corner van Hannah werd door een UNO-verdediger spectaculair achter zijn eigen keeper geramd. De snelle UNO-uitvallen waren echter gevaarlijk, Isabelle wist een paar keer te redden, maar uiteindelijk was de 1-3 toch een feit. Het werd nog 2-3 – een uitstekende goal van Rubie op aangeven van Hannah. En met Lize op rechts waren we voortdurend dreigend, we zagen goede schoten van Lune, Jessica, een paar keer Lize en Hannelore, maar het lukte net niet.