MO11 heeft zijn dag niet

Om 13.30 uur stond zaterdagmiddag de wedstrijd tussen MO11 – Volendam MO11-3 op het programma. Deze najaarscompetitie is het de 2e keer dat we tegen Volendam aan mochten treden, de eerste keer tegen MO11-2, eigenlijk de 3e keer want in augustus traden we tijdens een toernooi bij De Meteoor ook al aan tegen RKAV Volendam, dat was een selectieteam. Na een rustdag van vorige week mochten ze nu weer lekker ballen, na een goede trainingsweek, dus we gingen er weer eens goed voor staan. Prima voetbalweer, keepster Ronja was ook weer terug na twee weken griep te hebben gehad. Al vlot in de 1ste helft kreeg Ronja de bal in het gezicht wat een bloedneus opleverde en zodoende ff aan de kant voor verzorging, om de wedstrijd door te laten gaan, deed Lara de keepershandschoenen aan, die ook de afgelopen weken het doel prima verdedigde. Achterin deed Dewi haar werk in een beetje zwervende rol, als de mogelijkheid zich voordoet ging ze mee naar voren evenals Mara die met haar grote passen de speelsters van Volendam te snel af was. Ook nu bleek dat Volendam weer grote meiden in het team had, die net zo goed in de D-pupillen kunnen spelen. De eerste helft kwamen we er maar moeilijk uit, maar Volendam kreeg ook amper kansen want Donna, Luna en Emmy vulden de gaten op die er ontstonden.
De MO11 gingen met een 0-0 stand rusten. Na een korte rust leverde de 2e helft hetzelfde spelbeeld op. Volendam sterker, alhoewel de MO11 niet hun beste wedstrijd speelde, hielde we goed stand, voorin waren Milla en Helena heel af en toe wat dreigend, maar hadden toch een beetje angst voor die 2 grote meiden van Volendam. Achterin stond het wel zoals elke wedstrijd met Keet die af en toe probeerde op te komen. Helaas werd er deze laatste wedstrijd in de najaarscompetitie verloren met 0-4. De voorjaarscompetitie gaan we starten in de 2e klasse.
Volgende week wacht de MO11 een oefenwedstrijd thuis tegen Swift MO11-2.