MO11-1: komt helaas net iets tekort

Ooh wat hadden de meiden er veel zin in zoals elke week. Deze zaterdag stond ook voor de MO11-1 een bekerwedstrijd op het programma en wel tegen SVIJ MO11-1. Deze wedstrijd ging nergens meer om, immers beide teams waren al uitgeschakeld. Vanaf het begin kon je al zien dat het gelijk opgaat, dat zijn de leukste wedstrijden. Het bleef ook lang 0-0. Onze meiden kregen wat kleine kansjes voor Luna, Milla en Julie. Even daarvoor was Donna ook dicht bij het openingsdoelpunt. Zonder Ronja, die de hele week al ziek op bed ligt, maar weer met Lara op doel zochten we vaak de aanval, de meeste tegenstanders wordt het alleen maar tegenhouden in de competitie, het is leuk om te zien dat deze leuke meidengroep wekelijks vooruit gaan. Verdedigend zit het ook wel goed met Keet en Mara, daar is Emmy bijgekomen die het verdedigend ook goed doet, met Helena die het ook prima doet, af en toe nog wel eens vergeet om te verdedigen, dus een meidenteam dat steeds meer op elkaar ingespeeld raakt. Tien minuten voor het rustsignaal kwam SVIJ op een 0-1 voorsprong. De tweede helft gaf hetzelfde beeld, twee teams die aanelkaar gewaagd zijn. De MO11 kregen ook nu wat kansjes, maar de 0 werd niet weggewerkt, halverwege de tweede helft werd het 0-2 voor de meiden uit IJmuiden. Daar zou het ook bij blijven. Al met al we konden tevreden huiswaarts keren ondanks het verlies, de inzet was prima.
Jan en ik (de trainer/coach staf) willen ook namens de meiden de ouders bedanken voor hun massale steun voor deze toekomstige Oranje meiden!!