C5 in de voorjaarscompetitie

De C5  vertrok in de ochtend voorzijn eerste wedstrijd in de  voorjaarscompetitie richting  Amstelveen.  In  2016 heeft de C5 alleen begin januari een toernooi bij HBC gespeeld,  daarna zouden er nog oefen/competitiewedstrijden gespeeld worden, ware het niet dat die wedstrijden allemaal  afgelast werden door het weer.   Enfin  eindelijk konden we deze zaterdag dan toch de wei in.  Amstelveen  C4  was e tegenstander,  een team dat ook in hun najaarscompetitie net onder de middenmoot eindigde.  De  C5  kwam goed uit de startblokken,  er werd alleen op de helft van de tegenstander gespeeld.  Verdiend kwamen we op voorsprong door een mooi afstandsschot van  Fons.  Daarna  ging de C5 door, waar het gebleven was, druk zetten naar voren dat resulteerde al gauw in de 0-2  door Hessel.  Na die 0-2 verslapte we, de jongens dachten dat ze er al waren,  plotseling kreeg de C4 van Amstelveen kansen met veel hele grote jongens vooral voorin,  maar die waren niet balvaardig.  Toch kwam Amstelveen nog voor rust door een frommelgoal op 1-2.  De tweede helft begonnen we niet goed want Amstelveel bleef meer druk naar voren houden,  de C5 hield lang stand  maar toch halverwege de tweede helft scoorde Amstelveen de gelijkmaker  2-2.  Bijna de hele tweede helft heeft de C5 geen kans gehad,  ware het niet dat in de slotfase er nog 3 zeer grote kansen waren om toch nog de  3 punten mee naar Haarlem mee te kunnen nemen.  We zullen maar zeggen het is de eerste competitiewedstrijd sinds zeer lange tijd.

Woensdag gaat  de C5  bij Sportschool Anybody lekker trainen,  om  volgende week goed aan de aftrap te verschijnen in de thuiswedstrijd tegen  UNO!!!