D3 blijft maar winnen

In de vroege ochtend trapte de D3 af in de thuiswedstrijd tegen IJmuiden D2. De afgelopen drie wedstrijden waren tegen zwakke broeders, vandaag zou het ook wel eens een walk-over kunnen gaan worden. De serieuze tegenstanders moeten nog komen. In het begin van de wedstrijd was het al duidelijk dat het een eenrichtingsverkeer zou gaan worden. Er werden heel veel kansen gemist. Het openingsdoelpunt volgde pas na 10 minuten en die kwam van de voet van Brody 1-0, daarna werd er niet zuiver gespeeld, het was meer kluitjesvoetbal.
Er werd niet goedgespeeld, ook de tegenstander was er niet naar, de D3 ging rusten met een 6-0 voorsprong door goals van Steven (2x), Tijs (2x) en Mick die zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte. Als we tegen een sterkere tegenstander gespeeld hadden dan verlies je dit soort wedstrijden. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld, ook nu werden er veel kansen gemist. Spits Brody stond in de wissel, dus de tweede helft stond Tom in de spits. Het werd gauw 9-0 door 3 doelpunten van Tom waaronder één pingel, dus een zuivere hattrick. De jongens geloofde het wel, dit was dus één van de mindere wedstrijden van de D3. De eindstand werd 11-0 door 2 goals van Brody.
De D3 staat eerste in deze najaarscompetitie, de vraag is wanneer kunnen we tegenstand verwachten, zal het DSS zijn of nog een andere tegenstander.

Zaterdag a.s. wacht de uitwedstrijd tegen Terrasvogels.