E2 en hun ouders

Haarlem Zondag 14-12-14

Vandaag om 13:00 stond de zwaar beladen wedstrijd tussen de E2 en hun ouders op het programma .

De mannen van de E2 hadden maar een doel dat was hun ouders even potje voetbal les geven,
Dit was dan ook in veel woonkamers het gesprek van de dag….
Nou dat zullen we wel even zien dachten natuurlijk veel papa’s en Mama’s
image001

We Begonnen onder bezielende leiding van Scheidsrechter Co , en coach opa Jan en coach daniel ook lekker aan de wedstrijd.
En al snel kwamen de papa’s op 1-0 dankzij een doelpunt van ???
zo dat is de nodige voorsprong, na paar minuten werd en een penalty gegeven aan de De E2 voor een niet gemaakte overtreding.
Matthijs nam de penalty roy stompte de bal tegen de paal en de bal kwam terug voor de voeten van abel die gelijk uithaalde gelukkig kon Roy nog net met zijn vingertoppen de bal tegenhouden.
De eerste helft stonden we voornamelijk op de helft van de E2 te ballen, maar de E2 kwam er paar keer snel uit en maakte via Abel de 1-1 dit was ook de rust stand.
Na de rust kwam matthijs en Justin gevaarlijk voor het doel en na mooi een tweetje scoorde Justin (bij zijn vader) de 2-1…

Dit konden de ouders natuurlijk niet laten gebeuren en nadat de E2 hun geheime wapen hadden ingezet (namelijk coach daniel) scoorde Lucas na voorzet van Erik de 2-2
Gevolgd door de 3-2 door een doelpunt van |Tom nadat Roy een beetje aan goochelen was met de bal en het doelnet….
Gelukkig konden we nog een keer uit al onze krachten putten en scoorde we vlak voor het einde de 3-3 dit was dan ook de eindstand van de eerste clash tussen de E2 en de Ouders
Eind van het seizoen misschien nog maar een keer …. (gaan we voor die tijd op trainingskamp met de ouders)
Mannen van de E2, meevoetballende vaders en moeders supporters CO en alle andere die ik vergeten ben bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme

Rest mij iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief begin van 2015 te wensen