E8: laatste wedstrijd in 2014

De weergoden gooide een beetje roet in het eten deze zaterdag. Het was meer het water dat afgelopen dagen neerviel. Eerst kreeg ik vrijdagmiddag de afgelasting van mijn ander team de D4 voor een minitoernooi bij HBC. De E8 dreigde gewoon door te gaan maar vrijdagavond toch in onderling overleg met HBC om niet bij HBC op het gras te spelen maar op het kunstgras van Alliance. Vanaf half 12 was het Pupillenveld vrij. Voor de D was er helaas geen plaats bij Alliance. Zodoende werd het Alliance E8 – HBC E6. Alhoewel dit was een oefenwedstrijd, toch wilde iedereen lekker voetballen. Dus op oorlogssterkte konden we aantreden tegen HBC. Al gauw was duidelijk dat dit een overwinning moest gaan opleveren. Het was toch HBC dat brutaal de leiding nam door niet goed verdedigen van de E8. Halverwege de eerste helft was het Sem die de gelijkmaker liet aantekenen. Na de gelijkmaker ging het snel via Jens, Janou, Bengt en nog een keer Jens werd de ruststand van 5-1 bereikt. Na de pauze viel er gelijk al een goal te noteren voor HBC 5-2. Daarna nam de E8 het heft weer in handen en liep uit naar 8-2 door doelpunten van Bengt (2x) en Marcello 8-2. Vijf minuten voor tijd deed HBC iets terug 8-3 waarna Bengt zijn vierde doelpunt liet aantekenen. De eindstand werd dus 9-3.

Het nieuwe jaar (10 januari) gaan we met de jongens bij Overbos op een groot veld oefenen, alvast voorbereiden op volgend seizoen.

Namens de E8 wensen we iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar met veel voetbalplezier.