E8 monsterscore tegen Geel Wit

Rond het middaguur trad de E8 aan in de thuiswedstrijd tegen Geel Wit E6. Gezien de stand op de ranglijst moet dit geen probleem zijn. In de eerste helft duurde het lang voordat er te juichen viel, want na een kwartier werd er gescoord door Morris uit een schitterende vrije trap. Het liep niet zo lekker de eerste helft maar via Janou kwam de E8 op een 2-0 voorsprong, dat was tevens de ruststand. De coach was er nog niet gerust op, want het was allemaal wat magertjes de eerste helft. De tweede helft verliep allemaal wat beter er werd goed gecombineerd, alleen het moest wat sneller gaan allemaal.
Het werd toch weer een beetje de wedstrijd van Janou, na vorige week een hattrick gescoord te hebben scoorde hij deze zaterdag er vier. Na de 4-0 ging het hard en was het verzet van Geel Wit gebroken. De E8 liep uit naar 9-0 door verdere goals van Marcello (2x), Bink en Julius (beide 1x).
De E8 blijft redelijk goed presteren in deze najaarscompetitie.
Aankomende zaterdag wacht de E8 in Hoofddorp UNO………….