KiKa Alliance Jeugdtoernooi 2024

In 2024 houden we voor de 9e keer het KiKa Alliance Jeugdtoernooi. Dit jaar zal het zijn van vrijdagavond 31 mei t/m zondag 2 juni 2024.

De afgelopen jaren was ons toernooi t/m O15, maar omdat Alliance meer teams heeft gekregen en omdat er geen plek meer is, is het dit jaar t/m O14. Dit jaar kunnen we in totaal 140 teams plaatsen.


Er zijn teams bij die al voor de 3e keer meedoen. De teams spelen een poulesysteem van 3 wedstrijden, daaruit wordt de eindstand opgemaakt. Na de poule wedstrijden volgt gelijk de prijsuitreiking, gevolgd door het Rad van Avontuur met mooie prijzen. De opbrengst gaat naar KiKa. Vorig jaar hebben we alle teams gevraagd om iets te doneren voor KiKa. Sommige teams maakten er een spel van om bijv. voor elk gescoord doelpunt een euro in te leggen. Het is niet verplicht om iets te doneren. Het werd in 2023 wel een succes, veel teams gaven hier gehoor aan. De donaties van de teams en het Rad van Avontuur werd er totaal  € 3502,-  overgemaakt naar KiKa.


Toernooi Site2024 002 1080

 

Sinds oktober zit ons toernooi al vol. Erg veel externe teams geven zich nog steeds op om op de reservelijst te komen staan.

We  hopen iedereen weer te zien met ons KiKa Alliance Jeugdtoernooi.

Heb je nog vragen dan kun je altijd mailen naar:  toernooi-cie@alliance22.nl  of  robinvoetbal@upcmail.nl