Serious Request: Meiden scoren voor meiden

Doe mee, meld je aan... Of...
Sponsor onze meiden! Elk doelpunt is geld waard!

21701 alliance   serious request   a3

Waarschijnlijk heb je er al van gehoord: Serious Request staat dit jaar met het glazen huis op de Grote Markt in Haarlem. Ze verwachten dit jaar wel 700.000 bezoekers.

Om dit goede doel en moment niet stilletjes voorbij te laten gaan willen we ook met Alliance onze bijdrage leveren om de ‘stille ramp’ die dit jaar als doel is gesteld voor Serious Request te bestrijden. Dit jaar gaat al het geld naar meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. Helaas is daar weinig aandacht voor geweest, vandaar ook dat het een ‘stille ramp’ wordt genoemd.

Om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen hebben we jullie hulp nodig. Daarom hebben we een toepasselijke actie bedacht: Meiden scoren voor Meiden. De meidenteams van Alliance koppelen we aan de meiden /vrouwen in de conflictgebieden.

Het werkt zo:

  • De meiden van de teams zoeken sponsoren (familie, buren, vrienden etc) die een bedrag willen doneren per gescoord doelpunt.
  • De wedstrijden die meetellen gaan over de periode vanaf 4 oktober t/m eind november. Misschien nog de wedstrijd van 6 december.
  • Het totaal aantal gescoorde doelpunten van alle wedstrijden samen vormen het totaal bedrag.
  • Een sponsor kan kiezen om alle doelpunten van alle teams bij elkaar te sponsoren of allen van jullie eigen team. Tevens kunnen ze een maximaal te sponsoren bedrag aangeven.
  • In de eerste 2 weken van december gaan de meiden het geld ophalen bij de sponsoren.
  • Rond 18 december gaan we het geld overhandigen op de Grote Markt bij het Glazen huis. Informatie hierover volgt nog.

Onze hoofdsponsor Mooijekind Vleut Makelaars is bedenker van dit initiatief en heeft al een startbedrag overgemaakt op de speciale actiepagina op de site van Serious Request: www.kominactie.nl/meidenscorenvoormeiden

‘Lets take this serious!’

Mocht je nog mee willen doen en heb je nog geen formulier: die kan je hier downloaden.

Voor vragen kan je contact opnemen met de trainer of direct met de organisatoren Erwin van Baarle via erwin@vanbaarleconsult.nl of Babette Molenaar via babette.molenaar@tele2.nl (Marketing & Communicatie Mooijekind Vleut Makelaars)