E8 wint toernooi in Egmond aan Zee

Rond het middaguur ging de E8 op bezoek bij vv Egmondia in Egmond aan Zee om daar een toernooi te spelen. We waren ingedeeld in een poule van 5 teams, dus er stonden 4 wedstrijdjes op het programma die achter elkaar zouden worden gespeeld, dus geen lange wachttijden en de prijsuitreiking zou paatsvinden na afloop als ale wedstrijden uit de poule klaarwaren. Poule 8 was de poule waar de E8 was ingedeeld bij deze kleine club.


Enfin, de eeste wedstrijd ging tegen Adelbert ME2 uit Egmond-Binnen. Dit meisjesteam had ook een paar jongens opgesteld, maar ondanks dit gegeven eindigde de wedstrijd in een brilstand. De tweede wedstrijd zou plaatsvinden 5 minuten na de eerste, Vrone E6 uit Sint Pancras was de tegenstander, dit werd een moeizame 0-1 overwinning door een goal van Marcello. De derde wedstrijd volgde daar weer achteraan en ging tegen Adelbert ME1, dit team bestond nu wel uit allemaal meisjes. Het werd een simpele overwinning van 0-5 door doelpunten van Julius (3), Tomas en Bengt. De totaalscore had hoger uit kunnen vallen, een aantal keren raakte de E8 de paal en de lat.

2014-10-11 13.24.49

De eerste 3 wedstrijden speelden we op hetzelfde veld, bij tekort aan pupillendoeltjes werd er handbaldoeltjes gebruikt. De vierde en tevens laatste wedstrijd ging tegen HSV E7, nee niet uit Hamburg, maar uit Heiloo. Ook deze wedstrijd wint de E8 met 0-4 door doelpunten van Julius, Sem, Morris en Bengt. Nu was de vraag hoeveelste waren we geworden op dit toernooi, we konden juichen ALLIANCE E8 wint het toernooi in Egmond. GOED GEDAAN MANNEN!!!! 

E8  2014-2015 Volgende week wacht de E8 de thuiswedstrijd voor de competitie tegen HFC.

Geschreven door Robin de Zwart