D4 wint oefenwedstrijd bij Castricum

In de vroege ochtend ging de D4 op bezoek bij Castricum. Dit keer was Castricum D4 de tegenstander. Ondanks het begin van de herfstvakantie trad de D4 toch aan met 10 eigen spelers, we hadden 6 afzeggingen. Daar tegenover stond dat we 3 spelers gehuurd hebben. Het was een prachtig voetbalweertje.

Het stond redelijk goed en de boys hadden er zin in. Vanaf het begin leek het al dat het een leuke wedstrijd zou word met gelijkwaardige teams alhoewel de D4 ietsje beter voor de dag kwam. De eerste helft kwamen we helaas met 1-0 achter te staan door niet zo best verdedigingswerk, Castricum kon vrij uithalen om de 1-0 binnen te schieten. Na de 1-0 liet de D4 het er niet bij zitten, we gingen op zoek naar de gelijkmaker.

Normaal gesproken staat Kit op het middenveld, dit keer stond de alleskunner in het hart van de verdediging. Als vanouds stond hij te verdedigen. Het bleef lange tijd 1-0, maar halverwege de eerste helft was het Joshua die met een mooie lob de 1-1 liet aantekenen. Niet veel later was het Kwinten die de D4 op voorsprong zette 1-2, uit een mooie corner van Brody. Dit was tevens de ruststand in deze aantrekkelijke wedstrijd. De tweede helft gaf hetzelfde beeld, de D4 ietsje beter dan Castricum. Over en weer kwamen kansen maar ook door prima keeperswerk van Jesse bleef de D4 op voorsprong staan. Halverwege de tweede helft was het Kwinten die met een afstandsschot de 1-3 binnenknalde.

De D4 wint deze leuke oefenwedstrijd met 1-3. Toppers van de D4 de ouders en de technische staf hebben genoten van jullie!!! Volgende week wacht de D4 een oefenwedstrijd bij Hillegom……