Alliance E6 onderuit (geschopt) bij Hoofddorp E10

Hoofddorp E10 en Alliance E6 stonden afgelopen zaterdag om precies 09.00 uur klaar voor de aftrap. Helaas nam onze tegenstander dit iets te letterlijk, want de strijd werd al snel erg fysiek met een ongemeen ruw randje.

Na drie wervelende bekerwedstrijden moest Alliance voor de eerste competitiewedstrijd alle zeilen bijzetten. Hoofddorp kwam ongemeen fel uit de startblokken waardoor onze jongens overrompeld en omvergelopen werden. Aanvallers Rijk, Tomas en Ybo lieten zich veelvuldig zakken om Zeger, Sep en Guus in de defensie te assisteren.

Op het moment dat Alliance, bij een 2-0 achterstand, via Mesi en Rijk eindelijk voor gevaar zorgde werd er door de scheidsrechter om onduidelijke redenen gefloten.

Met de 3-0 ruststand was de wedstrijd al gespeeld, desondanks werd de tweede helft een stuk grimmiger. In de duels ging Hoofddorp meer voor de tegenstander dan voor de bal. Met als absoluut dieptepunt een onbesuisde en spijkerharde tackle op Zeger die hierdoor de wedstrijd niet meer kon uitspelen. Alliance E6 hield het wel voor gezien, maar niet voordat Tomas de eer redde met een prachtig doelpunt. Uitblinkers waren onze keepers Mees en Gijs die de ene redding na de andere verrichtten. Ondanks de 7-1 nederlaag laat Alliance E6 zich niet uit het veld slaan en richten we ons op de wedstrijd tegen DIOS E9. Forza Alliance E6!

bram