Alliance E6 verstevigt koppositie

Afgelopen zaterdag speelde Alliance E6 tegen RCH E5 in Heemstede. De club waar in een ver verleden Johan Neeskens nog schitterde. Daar hadden onze jongens nu even geen boodschap aan, want bij winst zou de koppositie in de bekerpoule flinkverstevigd worden. Alliance E6 verscheen in de sterkst mogelijke opstelling, want alle 10 de spelers waren present.

Onze nieuwe aanwinst Mees, die we voor het gemak maar even Mesi noemen omdat we al een Mees hebben, liet meteen van zich gelden door 2x achter elkaar te scoren. In de eerste helft tikte de groen-zwarten van E6 de tegenstander bij vlagen tureluurs. Sep controleerde volledig de achterhoede en Guus en Zeger lieten met hun drang naar voren zien dat ze ook als echte vleugelverdedigers uit de voeten kunnen.
De 3-0 liet dan ook niet lang op zich wachten. Met een knap schot van afstand schoot Rijk in de lange hoek zijn derde van het seizoen binnen. Ook Gijs prikte er voor rust nog eentje tussen de palen. In de tweede helft wisselde de tegenstander van keeper, maar dat kon niet
verhinderen dat Tomas na een prachtige combinatie over verschillende schijven de 1-5 als eindstand op het scorebord zette. Alliance E6 combineerde, zeker in de eerste helft, alsof ze al jaren samen speelden. Het wordt een mooi seizoen. Forza Alliance E6!