Doelpuntenfestijn bij de E8

Na vorige week een nipte overwinning behaald te hebben in de beker tegen Spaarnwoude, stond deze zaterdag voor de mannen van de E8 een oefenwedstrijd op het programma in en tegen Overbos E7. Het betrof een 5e klasser. Met een nieuwe coach aan het roer begonnen we met Jens op doel, achterin Morris en Sem, op het middenveld Julius, Janou en onze nieuwe aanwinst Bengt, nog voor de transfermarkt sluit getransfereerd van Bloemendaal naar de E8.

Voorin liepen Bink en Naut. Het begin van de wedstrijd was voor de E8, maar omdat het achterin niet lekker zat vielen de doelpunten wel erg makkelijk, verdedigen is natuurlijk ook een vak apart. Terwijl de E8 het betere van het spel had, was het Overbos dat uit liep naar een 5-0 voorsprong, uiteindelijk was het Julius die de eer redde voor het rustsignaal. In de rust nog wat puntjes op de i gezet en wat omzettingen in het team. Julius ging nu voor de verdediging spelen en waar nodig lekker mee naar voren en in de rust gezegd dat hij meer van afstand moet schieten omdat daar de ruimte lag. Janou begon de wedstrijd op het middenveld, maar de tweede helft eens kijken in de spits. Dat ging hem beter af dan op het middenveld. Zoals gezegd begonnen we de tweede helft met een 5-1 achterstand. De jongens gaven niet op, want de 5-1 achterstand werd zowaar bijna goed gemaakt. Via Janou en Morris kwamen we tot 5-3 terug, maar door onoplettendheid in de verdediging liep Overbos uit tot 6-3, waarna Janou en Julius de eindstand op het scorebord bracht 6-5. Al met al het publiek en zeker de coach hebben genoten van jullie!!
Woensdag wacht de E8 de bekerwedstrijd tegen Zwanenburg in de Alliance Arena!! KOM ALLEN KIJKEN!!!