DSOV F3 - Alliance F5

Onder het genot van een heerlijk ochtendzonnetje en vol zelfvertrouwen begonnen de mannen aan de wedstrijd tegen DSOV F3.
Na een paar plaagstootjes en een enkel schot op het vijandelijke doel werd uiteindelijk dan toch het net gevonden via een harde knal van Jorick.
Door deze openingstreffer nam het vertrouwen in een goede uitslag toe en ging de F5 op zoek naar een volgende goal.
Deze kwam nog voor rust door middel van een lekker doelpunt van Milan. Direct hierna scoorde DSOV met een mooi doelpunt de aansluitingstreffer.
Rust, en tijdens de thee kon de F5 op scherp gezet worden voor de tweede helft.

Tijdens de rust heeft onze doelman zijn handschoenen aan Milan overgedragen om als veldspeler in de tweede helft mee te doen.
Nou dat heeft de tegenstander geweten!!!!!!
Na goed doorzetten en het afleggen van onze mid-mid van de bal scoorde Stan de mooiste goal van de wedstrijd; hij schoot de bal van afstand strak in de kruising.
Hierna was er sprake van een eenzijdige wedstrijd en kwam DSOV niet meer over de middenlijn en was het wachten op meer doelpunten.
Eerst was Ben aan de beurt om een doelpuntje mee te pikken en hierna wederom Stan.
Vanuit een mooie corner kopte Zeeger de bal achter de doelman en was de stand inmiddels opgelopen naar 6-1.
Als klap op de vuurpijl scoorde Stan zijn derde van de wedstrijd en kon hij genieten van zijn mooie hattrick.

De complimenten aan de mannen en vrouw van de F5 voor hun mooie teamprestatie.

De aankomende twee wedstrijden zullen bepalend zijn hoe hoog we eindigen op de ranglijst.