D4: Ondanks goede partij weer verlies

Met de wetenschap dat de D4 tegen de koploper zou spelen RKDES D2 begonnen we goed aan de wedstrijd, er werd prima gespeeld, getikt, maar ja we komen naar het voetbalstadion om ook doelpunten te zien. De D4 komt de laatste weken net aan 12 man, vanwege de vele blessures die het team teistert. Het ontbreekt de D4 ook aan een killer. Het levert wel wat kansjes op maar daar blijft het ook bij. RKDES, de koploper had ook niet veel in te brengen immers ze stonden goed te verdedigen, het was geen hoogstaande wedstrijd maar voor de D4 was het sinds lange tijd dat er weer redelijk werd gevoetbald. We gingen rusten met een 0-0 stand.

De tweede helft had een zelfde invulling. Het spelbeeld was hetzelfde als de eerste helft. Helaas voor de D4 kreeg RKDES een corner die door keeper Pelle in eigen doel werd gewerkt. Het zou ook hierbij blijven 0-1.

Volgende week wacht ons een toernooi bij Ijmuiden………….