Aan alle leden van Alliance`22

Ook dit jaar vragen wij jullie steun door middel van het beschikbaar stellen van een prijs voor het Rad van Avontuur van het Kika Alliance Jeugdtoernooi dat voor de negende keer plaatsvindt van vrijdag 31 mei tot zondag 2 juni.


Alle prijzen zijn welkom als het maar nieuw is. Een boek, een plant, een spel, speelgoed, tegoedbon, huishoudelijk artikel en al het andere waarmee we jong en oud blij kunnen maken.
Het Rad draait op zaterdag en zondag voor jong en oud en levert altijd een mooi bedrag op dat we volledig doneren aan Kika.
Het zal inmiddels bekend zijn dat Kika baanbrekend werk verzet voor de preventie en behandeling van kinderen met kanker. Er is nog steeds veel geld nodig om deze vreselijke ziekte uit de wereld te helpen zodat ook deze kinderen actief kunnen voetballen zoals wij dat doen bij onze club.
Indien je een of meerdere prijzen beschikbaar wilt stellen kun je contact opnemen met Jan Hakker (023-57630823) of Robin de Zwart (06-15181884) van de organiserende Toernooicommissie van Alliance 22.
In overleg met jou komen we de prijs dan bij je ophalen.
De gulle gevers worden met naam genoemd in ons programmaboekje.
Net als bij de vorige 8 edities van het toernooi rekenen wij op jullie bijdrage.
Toernooicommissie
Alliance 22