Jubileumboek verkrijgbaar vanaf nieuwjaarsreceptie

In november is het jubileumboek ‘Allemaal Alliance’ ten doop gehouden tijdens de reünie. Vanaf 14 januari is het pracht boek beschikbaar voor alle leden. Je kunt jouw exemplaar tijdens de nieuwjaarsreceptie in ontvangst nemen.


Alliance 22 jubileumboek


Ultiem jubileumboek

‘Allemaal Alliance’ schetst een mooi beeld van de club aan de hand van bekende én onbekende feiten, beelden, verhalen en herinneringen, die over de afgelopen 100 jaar konden worden opgetekend. Tussen de teksten door rolt de bal in een reeks verslagen van historische wedstrijden vrolijk verder. Zo is het boek dus geen chronologisch opgelepeld geschiedenis maar geeft het in een reeks artikelen een ultiem portret, in vele facetten; Allemaal Alliance.

De verhalen in het boek zijn nagenoeg allemaal geschreven door clubgenoten. De fotografie is verzorgd door Jan Peter Oelen. De hoofd- en eindredactie waren in handen van Arthur van den Boogaard en Mischa van Oss. De laatste tekende ook voor de vormgeving.

 

‘Allemaal Alliance’ is vanaf zaterdag 14 januari voor alle Alliance leden gratis verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. Het boek wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt. Daarna kan het op wedstrijddagen (persoonlijk) worden afgehaald in de kantine. Niet leden betalen 10,-